Prognosecenteret
hero-prognosecenteret04

Byggeprognosen:

Din økonomiske prognose for nordens byggebranche. Prognosen sigter mod at forudsige den egentlige (økonomiske) udvikling i hele byggebranchen.

Prognosen medtager makroøkonomiske perspektiver og omfatter både B2B og B2C segmentet tre år frem. Rapporten sælges som et årligt abonnement.

 

Køb din rapport her

 

Byggeprognosen er for dig
som vil styrke sit beslutningsgrundlag

Rapporten offentliggøres halvårligt i henholdsvis foråret og efteråret med en prognosehorisont på 2-3 år. Vurderingerne præsenteres i antal og værdi. Rapporten sælges som et årligt abonnement. Ved hver udgivelse afholdes et webinar, hvor økonomer fra Prognosecenteret, gennemgår alle hovedtræk i de økonomiske statistikker.

Byggeprognosen sælges som én samlet rapport med delrapporter. Kontakt os, hvis du kun ønsker at købe én af delrapporterne.

Rapporterne leveres med et solidt datagrundlag til egen bearbejdning og analyse.

Bestil din rapport her

Med Byggeprognosen får du:

Prognoserapport
Analyser af segmenterne med beskrivelser af drivere og prognoser leveret i webbaseret løsning, hvor rapporten også kan downloades som PDF.

Præsentation
Executive summary i PowerPoint med markedskommentarer og slides, der indeholder hovedtrækkene fra prognoserapporterne.

Datagrundlag
En komplet tabel med historik og prognoser, der indeholder alle dimensioner og værdivariabler til videre analyse.

Dashboard
Eget web-modul, hvor du kan se data og filtrere og eksportere udtræk og figurer direkte i værktøjet.

byggeprognose-imac

Byggeprognosens delrapporter

Boligbyggeri image

Boligbyggeri

Hvor mange boliger skal der bygges i de næste 2-3 år, og hvad påvirker opstarten? Dette er centrale spørgsmål i prognoserapporten om Nye Boliger.

Rapporten om nye boliger dækker markedet for familiehuse, rækkehuse, lejligheder sommerhuse og garager. Rapporten analyserer aktiviteten inden for de forskellige bygningstyper i hver region, målt i antallet af boliger og deres produktionsværdi. Analysen tager højde for, hvordan forskellige faktorer påvirker udbud og efterspørgsel på markedet udover bearbejdet projektinformation.

Rapportens historiske aktivitet viser udviklingen op til i dag, mens prognoserne for kommende aktivitet repræsenterer vores vurderinger for de næste to til tre år og er baseret på de forskellige drivkræfter i dette marked.

Erhvervsbyggeri image

Erhvervsbyggeri

Rapporten om nybyggeri af erhvervsbygninger dækker både private erhvervsbygninger og offentlige bygninger. Rapporten om nybyggeri af erhvervsbygninger analyserer aktiviteten inden for de forskellige bygningstyper i hver region, målt i kvadratmeter og produktionsværdi. Analysen tager højde for, hvordan forskellige faktorer påvirker udbud og efterspørgsel på markedet, udover bearbejdet projektinformation.

Rapportens historiske aktivitet viser udviklingen op til i dag, mens prognoserne for kommende aktivitet repræsenterer vores vurderinger for de næste to til tre år og er baseret på de forskellige faktorer, der påvirker dette marked.

Renoveringsmarked image
Erhverv og bolig

Renoveringsmarked

Rapporten fokuserer på udviklingen på markedet for renovering, ombygning og tilbygning af boliger, opdelt efter regioner og bygningstyper. Den historiske aktivitet i rapporten viser udviklingen op til i dag, mens prognoserne for kommende aktivitet repræsenterer vores vurderinger for de næste to til tre år.

anja_christensen

Har du et spørgsmål?
Tag fat i mig, så finder vi en løsning.

Anja Christensen

Business Manager
Tlf.: + 45 8888 7996
anja.christensen@prognosecenteret.dk

Bestil byggeprognosen

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en af vores konsulenter for nærmere information.